

## METROPOLITAN WATER POLLUTION ABATEMENT ADVISORY COMMITTEE

Comprehensive Engineering and Planning Subcommittee Agenda

Roo	evue City Hall, m IE-112 Thursday, August 4, 2016 110th Ave NE, Bellevue	8:30-10:20 a.m.
1.	Welcome and Introductions, Lisa Tobin, Subcommittee Chair	8:30 (5 mins)
2.	Report Back on Onsite Septic System Work Group (Trudy Rolla, Northshore Utility District/Bob Elwell, City of Auburn)	8:35 (5 mins)
3.	Briefing on Efforts to Update the CSO Long-term Control Plan, John Phillips, Wastewater Treatment Division (WTD)	8:40 (30 mins)
4.	Status Reports on Conveyance System Improvement Program Update and Request for Proposal to Evaluate I/I Reduction Concepts, Steve Tolzman, WTD	9:10 (20 mins)
	Break	9:30 (10 mins)
5.	Welcome and Introductions, Jack Broyles, Rates and Finance Subcommittee Chair	9:40 (5 mins)
6.	Briefing from MWPAAC Members on Cost Estimating Work Group, Andrew Lee, City of Bellevue/Henry Chen, City of Seattle (Joint Topic with Rates and Finance Subcommittee)	9:45 (30 mins)
7.	Meeting Summation and Adjournment	10:15 (5 mins)

The next Engineering and Planning Subcommittee meeting is Thursday, September 1, 2016, Bellevue City Hall, Room IE-112.