

## Agenda - King County Rural Forest Commission Meeting Thursday, November 15, 2018 8:30 to 11:30 a.m. Preston Community Center, 8625 310th Ave SE, Preston

8:30 – 8:45 am	Chair Report	Monica Paulson Priebe
15 min	Introductions and welcome	RFC Chair
	<ul> <li>Minutes</li> </ul>	
	<ul> <li>Introduction of new RFC executive</li> </ul>	
	committee and new RFC members	
8:45 – 9:15	King County Comprehensive Plan	Ivan Miller, King County
30 min	<ul> <li>Proposed 4:1 changes</li> </ul>	Comprehensive Planning Manager
9:15 – 9:25	Proposed Code Changes	Eric Beach, King County
10 min	<ul> <li>Update on status of proposed changes</li> </ul>	
9:25-9:40	Meeting Time and Locations	Monica Paulson Priebe
15 min	<ul> <li>Discussion &amp; vote on change of</li> </ul>	RFC Chair
	meeting time (proposed: 9:00-12:00)	
	<ul> <li>Discussion &amp; vote on change of</li> </ul>	
	meeting location (proposed: twice per	
2 42 2 55	year in an alternate location)	
9:40-9:55	RFC Priorities:	Richard Martin, King County
15 min	King County progress report	
9:55 - 10:10 am	Break	D. G. i. HGD
10:10-10:40 am	RFC Priorities:	Bea Covington, KCD
30 min	KCD Rural Forestry Program priority	
	actions	
	RFC representation on the KCD	
10:40-11:00	Advisory Committee  RFC Priorities:	M ' D 1 D'1
10:40-11:00 20 min		Monica Paulson Priebe RFC Chair
11:00 - 11:05 am	RFC next steps  Public Comment	Monica Paulson Priebe
5 min	Public Comment	RFC Chair
11:05 - 11:15 am	Agency reports and announcements	KI'C Chan
10 min	King Conservation District	
10 mm	WA Department of Natural Resources	
	WSU Extension	
	King County	
	• Other	
11:15-11:25 am	Concerns of Commissioners	Monica Paulson Priebe
10 min	Concerns of Commissioners	RFC Chair
11:30 am	Concluding Remarks and Adjournment	Monica Paulson Priebe
	g J	RFC Chair